S-line Security е доказала се фирма на пазара, която предлага широкоспектърни и новаторски решения за сигурност както за Вашия дом, така и за Вашия бизнес. Благодарение на професионалния ни екип развиваме дейността си в цялата страна. Нашата лоялност, отговорност и грижа към клиента ни правят една от предпочитаните компании в този сектор. Сред продуктите и услугите, които предлагаме са: системи за видеонаблюдение, алармени системи, домофонни системи, smart home, техният монтаж и техническа поддръжка.


От самото създаване на S-line Security се стремим към прецизност и качество , както в дейността, която извършваме, така и в продуктите, които предлагаме,  с цел постигане  максимална удовлетвореност на нашите клиенти. Професионалните ни цели са свързани изцяло с предлагането на висок клас системи за сигурност и висококачествени материали и консумативи. Професионализъм, с който подхождаме към извършваната от нас дейност, а именно качеството на продуктите и услугите, които предлагаме, лоялността, отговорността и грижата ни към  клиентите ни прави здраво стъпила на пазара, развиваща се и просперираща компания.


КАКВО ВИ ПРЕДЛАГА  S-LINE SECURITY
Ние ще Ви предложим решения за видеонаблюдение:
•    Защита на частни домове и обществени сгради през мобилни устройства;
•    Контрол на качеството на обслужване в търговски обекти
•    Мониторинг на персонала за злоупотреби
•    Контрол на достъпа до обекти и помещения и анализ на работното време;
•    Защита на автомобили и автопаркове;
•    Видеоконтрол за защита на машини и съоръжения от всякакъв тип;
•    И други

В ОБЛАСТТА НА IT ЩЕ ВИ ПРЕДЛОЖИМ СЛЕДНИТЕ УСЛУГИ:
•    IT поддръжка на корпоративни клиенти;
•    Внедряване на сървърни услуги и поддръжка;
•    Одитиране и подобряване на вътрешната и външната IT сигурност;
•    Проектиране и изграждане на структурни кабелни системи
•    И други;


ГАРАНЦИИТЕ НА S-LINE SECURITY:
•    Предлаганите от нас продукти са  поне с 24 месеца гаранционен срок;
•    Специализираният сервиз на клиентите ще се погрижи за отстраняване на  възникнала повреда в най-кратки срокове;
•    Сервизът на S-line Security ще се погрижи и за  гаранционно и следгаранционно обслужване.

НАШИТЕ КЛИЕНТИ
За да изпълним индивидуалните изисквания на всеки един клиент, адаптираме обслужването си според спецификата на различните индустрии и браншове. Печелим довериоето на своите клиенти като предлагаме рентабилни и надеждни решения, а това от своя страна води до изграждане на дългосрочни партньорства. Работим с много богато разнообразие от клиенти  представители на всички отрасли и индустрии.


Виското качество и рентабилната цена на камерите предлагани от S-line Security отговарят изцяло на нуждите на българския пазар от ефективни системи за видеонаблюдение. Гамата продукти, които предлагаме са на световни лидери, производители с висок професионализъм, доказали се в областта на разработката на системи за сигурност и видеонаблюдение от различен тип. Продуктите, които предлага S-line Security се отличават с високо качество и рентабилна цена.

Преди да се насочите към закупуването на техника за видеонаблюдение, професионалните консултанти на S-line Security ще ви помогнат да направите своя избор от множеството варианти за изграждане на система за сигурност! Ние предлагаме изключително достъпни цени, последно поколение устройства, гаранция за всеки закупен артикул, професионално обслужване и бързи доставки.


S-line Security предлага на своите клиенти  широка гама продукти в областта на кабелите за видеонаблюдение, на цени без конкуренция на българския пазар. Избирайки Еслайн секюрити ще изберете и по-доброто за вашия бизнес.


S-line security предлага проектиране, изграждане и монтаж на системи за видеонаблюдение в цялата страна. Ние ще Ви предложим както бюджетни, така и високотехнологични решения от последно поколение.